Ik kan geen quote meer zien!

‘Keep on dreaming’, ‘Choose to shine’, ‘Make today amazing’, ‘Donut worry be happy’, ‘Life is what you make it’… door de populariteit van de lightboxes vliegen de zoetsappige quotes vol met levenswijsheden je om de oren. En dat is helemaal prima als je er fan van bent. Maar als je er ronduit de kriebels van krijgt, moet je vaak op je tanden bijten om deze dominante trend toch een beetje te kunnen verdragen. Maar je weet wat ze zeggen: “If you can’t beat them, join them”. Geef dus eens een compleet andere draai aan je lightbox en voorzie deze met een compleet andere quote die verre van standaard is.

 

Niet zo serieus joh!

Het dagelijkse leven kan best zwaar zijn. De zorg voor de kinderen, het huis op op orde houden, je werk. Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, maar is het niet veel beter om je dagelijkse struggles te relativeren met humor? Gebruik voor je lightbox of letterbord  quotes als ‘Motherhood is like a walk in the park. Jurassic Park’ of ‘Well…My mom was right about everything’ of gewoon heel lekker kort ‘Eh, tja….’. Wat je bui ook is of welke boodschap je ook uit wil drukken, online zijn er genoeg quotes te vinden om je lightbox of letterbord mee te versieren.

 

Je kan de ***** krijgen

Wil jij het liefst je haren uit je hoofd trekken als je weer de zoveelste lightbox aantreft met een zoetsappige quote? Wees gerust, je bent in dit geval niet de enige. Kijk maar eens op internet. Onlangs ging er nog een post van Sanzie op Twitter viral, omdat ze haar letterbord voorzag van een quote in een geheel nieuwe stijl. Zij deelde een foto van haar letterbord met de quote: “In dit huis krijg je de tering maar”. Vervolgens barstte het los op Twitter en werden ook andere creatieve quotes gedeeld. Een greep uit het assortiment van de andere quotes: “Je moet beter je billen afvegen want er zit nog cactussen” en “Home is where your buik doesn’t have to be ingehouden”.

 

Geef duidelijke hints

Hints worden wellicht niet altijd begrepen door je partner, maar als je de lightbox voorziet van een duidelijke tekst en de lampjes aanzet heb je vast meer geluk. Heb je ontzettende trek in ijs, maar heb je geen zin om de deur uit te gaan? Voorzie de lightbox van de tekst “I scream for ice cream” en wie weet heb je dit keer meer geluk. Of tel door middel van de lightbox de dagen tot je verjaardag af. Je lief en andere huisgenoten hebben dan geen enkel excuus meer om jouw speciale dag te vergeten.

Ik kan geen quote meer zien!
Schuiven naar boven