Dekkende beits

hout

Een beits wordt meestal gebruikt om houtwerken te schilderen. Met een dekkende beits geef je jouw hout een nieuwe look. Het is goed om dat eens te doen, je hout een nieuwe laag beits geven, waardoor het weer tot leven komt. Beits komt in veel verschillende kleuren, van wit tot groen en doorzichtig. Een beits kan dus een kleurtje geven aan je houtwerk, maar ook gewoon een doorzichtige laag waardoor het hout weer als nieuw lijkt. Ook geeft een beits bescherming, het beschermt het hout tegen invloeden uit de omgeving. Dekkende beits kan voor zowel een houtwerk binnen als een houtwerk buiten worden gebruikt. Lees hier meer over het gebruik, de voordelen en het kopen van beits.

Binnen en buiten gebruik

Hout komt zowel binnen als buiten voor natuurlijk. In allerlei soorten, vormen en maten. Van tafels tot schuttingen en plantenbakken. Een dekkende beits is voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt. De schutting buiten kan een laag beits krijgen, maar ook de eettafel binnen kan voorzien worden van een laag beits. Ga je verhuizen, je interieur opnieuw doen of gewoon even een nieuw laagje verf aanbrengen? Voor elk moment is dekkende beits geschikt. Het kan je hout even een opfrisser geven, maar ook een compleet nieuwe look. Het is in alle verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je voor elke look kan gaan. Voor een simpele lichte doorzichtige laag of een fel kleurtje, het kan allemaal.

De voordelen van dekkende beits

De speciale dekkende beits heeft een aantal goede voordelen, namelijk:

  • Beschermt hout tegen invloeden uit omgeving
  • Geschikt voor vochtige ondergronden
  • Trekt vocht uit het hout
  • Een van de duurzame verven

Met alle verschillende weersomstandigheden in Nederland kan hout wel eens beschadigen, met een dekkende beits gebeurd dit niet. Deze beschermt het hout tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Daarnaast trekt het vocht uit het hout, zonder dat de laag beits beschadigd raakt. Dit is natuurlijk een groot voordeel. De levensduur van dekkende beits is langer dan een andere verf, zoals transparante verf. De beits kan aangebracht worden op ondergronden die iets vochtiger zijn dan normaal, hout is dus perfect. Al deze voordelen maken het erg aantrekkelijk om je hout een nieuwe look te geven met een beits.

Beits kopen

Wanneer je naar de winkel gaat om een beits te halen heb je best wel veel keuze. Het kan best lastig zijn om de juiste keuze te maken als je weinig verstand van beitsen hebt. Een dekkende beits uitkiezen kan met behulp van een medewerker van de winkel waar je verf gaat kopen. Zij hebben vaak wel verstand van de producten in hun winkel en kunnen je helpen de juiste beits uit de zoeken. Een beetje hulp is nooit verkeerd. Met de perfecte kleur voor je houtwerk geef je het hout en je interieur een hele nieuwe look. De kwaliteit van dekkende beits is gegarandeerd goed en er kan nog lang genoten worden van het hout.

Dekkende beits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven